WEINWISSER: "Sattes, leuchtendes Purpur-Rubin. Pfeffriges, schön gewürztes Bouquet, Tabak, Lorbeer, ein Spiel zwischen roten und blauen Beeren, Rumtopf-Früchte. Im Gaumen süss, rund und harmonisch, wahnsinnige Intensität in der Süsse, Gerbstoffe, Pflaumentöne, Edelhölzer, ein Touch Mokka im langen Finale, Textur innen noch mit feinkörnigen Tanninen, zu viel Holz eingesetzt?"
THE WINE CELLAR INSIDER: "Chocolate fudge, truffle, cherries and mint scents open to a mature, soft, plush textured wine with a sweet, black cherry, licorice and dark chocolate finish. Produced from a blend of 95% Merlot and 5% Cabernet Franc, the wine was aged in 100% new, French oak. This is drinking in prime time today."
THE WINEADVOCATE: "This sexy, opulent 2000 St.-Emilion has reached full maturity. It possesses a dense purple color to the rim along with loads of mulberry, creme de cassis, kirsch, espresso, and smoky, toasty oak characteristics, a full-bodied, sumptuous/opulent texture, silky tannins, and abundant flavor complexity. Drink it over the next 8-10 years."
Erzeuger/Abfüller: Chateau Clos Dubreuil, 11 Rue Jean Guillot, 33330 Saint-Christophe-des-Bardes, Frankreich
Verantwortlicher Lebensmittelunternehmer: Chateau Clos Dubreuil, 11 Rue Jean Guillot, 33330 Saint-Christophe-des-Bardes, Frankreich
Alkoholgehalt: 13 % vol
Allergene: Enthält Sulfite.
Lieferfrist: 3-5 Arbeitstage nach Eingang der Kaufbestätigung