Edle Champagner aus alten Reben
Das Haus Vilmart begeistert mit handwerklich erzeugtem Champagner aus Premier Cru Lagen. Speziell alte Reben verleihen dem Cœur de Cuvée eine besondere Tiefe, die Kenner und Entdecker fasziniert.

"A new lieu-dit cuvée for Vilmart—derived from 60-year-old vines and vinified in barrel for 10 months—debuts with the 2009 Extra-Brut Blanc de Blancs Les Blanches Voies, a wine that was disgorged in March 2017 with four grams per liter dosage. Wafting from the glass with aromas of crisp yellow pear, beeswax, white flowers, walnuts and brioche, it's deep, full-bodied and searingly intense, with chalky structuring extract and an incisive spine of acidity. Long and penetrating, this has turned out brilliantly."
"Ripe and juicy white cherry and raspberry fruit flavors are layered with fragrant accents of exotic spice, lime blossom and grilled nut in this rich, harmonious Champagne, which is round and expressive, and satiny in texture, with a bright backbone of lemony acidity providing fresh definition through to the lasting finish. Disgorged March 2017. Drink now through 2035."
Das Haus Vilmart begeistert mit handwerklich erzeugtem Champagner aus Premier Cru Lagen. Speziell alte Reben verleihen dem Cœur de Cuvée eine besondere Tiefe, die Kenner und Entdecker fasziniert.
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